Universitat Catalana d'Estiu 2013: del 16 al 22 d'agost

Ja hi ha dates per la XLV Universitat Catalana d'Estiu, que se celebraran del 16 al 22 d'agost al Liceu Renouvier de Prada (el Conflent). L'arribada es farà el dia 16 a la tarda i les primeres classes i la inuaguració tindran lloc el dia 17.

Com cada any es concedeixen diverses beques a alumnes per tal que puguin assistir a l'UCE:

Se'n poden demanar a les universitats dels Països Catalans, a través del programa Drac-Estiu de l’Institut Joan Lluís Vives . El termini de presentació de sol·licituds és des del 2 de maig al 31 de maig del 2013.

A més, els alumnes de Catalunya del Nord i d'Andorra també ho poden fer a través de la vila de Prada i de la Societat Andorrana de Ciències i del Govern Andorrà, respectivament.

D'altra banda, l’UCE, d’acord amb els lectorats de català de les diferents universitats europees, ofereix la possibilitat de participar en grups de treball com a suport a l’equip d’organització durant l’edició de la Universitat a Prada. Així, els estudiants d’aquestes universitats es poden beneficiar dels cursos que ofereix l’UCE i estalviar-se’n la matrícula i l’estada, a canvi de mitja jornada de treball diària. La qual cosa els permet, a més d’accedir als cursos, de relacionar-se en la llengua que aprenen amb una gran quantitat de gent. I conèixer totes les varietats dialectals del català.

zp8497586rq