Dades de participació UCE 2020

La 52a Universitat Catalana d’Estiu tanca les portes amb un balanç més que satisfactori. El sol fet d’haver-la pogut celebrar és un èxit remarcable ateses les circumstàncies d’emergència sanitària i les limitacions imposades per la sotsprefectura de Prada. Les activitats en línia han estat seguides per un nombrós grup de gent, molts dels quals es connectaven en directe mentre s’impartien les lliçons. A més, el fet que quedin penjats a la xarxa és un atractiu sumat, atès que els cursos es poden recuperar en el moment que es desitgi.

No obstant això, la voluntat de l’UCE és recuperar les classes presencials tan bon punt sigui possible tot i que també es valorarà com integrar els cursos a través d’streaming.

La Universitat Catalana d’Estiu ha saldat amb nota la seva edició més complicada. El nivell acadèmic s’ha mantingut i, un any més, Prada s’ha convertit en la capital científica, política i cultural dels Països Catalans. Un fet confirmat amb la presència de dos presidents de la Generalitat i de diversos consellers.

UCE dades participació 2020